Voor boekingen: 06-51 519 227

Een unieke ervaring

andere activiteiten mogelijk

Bedrijfsevenement/maatwerk

Naast de vaaractiviteiten biedt RibForce Nederland een legio aan mogelijkheden om een compleet bedrijfsevenement/dagprogramma samen te stellen. Dus maatwerk, naast een combinatie aan vaaractiteiten kan het programma uitgebreidt worden met:


  • Barbeque op het strand
  • Segway rijden
  • Bierproeverij
  • Zeevissen
  • Duiken

Dit is slechts een beperkte greep uit de mogelijkheden die Scheveningen biedt. Op aanvraag stellen wij u complete bedrijfsevenement op basis van uw wensen en eisen samen, waarbij RibForce Nederland alles voor u regelt. Tevens kunt u ons inhuren tijdens specifieke evenementen op Scheveningen, zoals bij het Vuurwerk Festival, zeilwedstrijden, etc. Bel voor de mogelijkheden en meer informatie.


Ook bestaat de mogelijkheid om achter een snelle RIB te wakeboarden, waterskieen, tube varen, en banaanvaren als de weersomstandigheden het toelaten. Hoe vet is het als je kunt zeggen dat je dit een keer hebt gedaan. Wel verstandig om dit met een groep te doen want dit is fysiek gezien een zware uitdaging! Echt een activiteit waarbij geldt; Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Indien gewenst krijgt u vooraf instructie.